Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Tobi Kooiman + Pieter Jouke & more

Wo 2 Oktober 2024
Waar: Grote zaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €18,50 Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Comedytunes comedynights want er valt nooit genoeg te lachen!

Een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen  en dat  stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians  maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan.  Na een avondje Comedytunes Comedynights  zul je merken dat je weer buiten  staat met een fris en energiek  gevoel.

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight. Met deze avond:

Tobi Kooiman
Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en was finalist bij Cameretten, waar de jury zijn voorstelling “een waar feest voor de theaterbezoeker” noemde en de mensen in het uitverkochte Oude Luxor Theater hem beloonden met de Publieksprijs.  Op het podium doet hij verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken. Dat het publiek daar ongegeneerd doorheen lacht, neemt hij op de koop toe.

Pieter Jouke
Pieter Jouke, dames en heren, schreef 4 boeken, rende 10 marathons, leerde de krijgskunst Krav Maga en verscheen regelmatig op televisie in o.a. Koppensnellers, CQC, Staat van Verwarring en Padoem Patsss. Daarnaast geeft Pieter Krav Maga workshops voor bedrijven, is hij dagvoorzitter, leidt hij debatten, brengt hij comedy op maat, samenvattende columns en presentaties. Maar natuurlijk is speelt hij ook avondvullende voorstelling. Momenteel is hij bezig met zijn 7de avondvullende voorstelling: Sluikstort. Pieter Jouke de comedian sneller grappen kan schrijven dan dat hij denkt.

Arie Koomen
Arie Koomen bekend van Arie&Silvester en de Lama`s. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafe`s, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Arie is een topper en in staat om kiwi`s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal.  Arie is een comedian die absurdistisch hoogbegaafd is.

Sjoerd Janssen
Alles wat vanzelfsprekend lijkt, is voor Sjoerd Janssen een dagtaak. Het sociale speelvlak verandert bij Sjoerd in een schaakbord, waarbij elke mogelijke zet uitgedacht moet worden. Maar hij kan helemaal niet schaken. Dan is het dus volkomen logisch dat er glas in een suikerspin zou kunnen zitten, small-talk een opgave is en OV-fietsen je vijand zijn. Zijn comedy is zo wereldvreemd dat het herkenbaar wordt. Sjoerd is alles wat je nodig hebt op een comedy avond, hij is droog, raar en wereldvreemd!