Somebody's Child - Simplon

Somebody's Child

Wo 4 December 2024
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €19,- Genre: Indie / Pop
Koop tickets
Links

Somebody’s Child maakte vurige indiepop/rock. Zijn nummers gaan over onderwerpen als mentale gezondheid, de liefde en opgroeien in de stad Dublin. De artiest wordt gezien als één van Ierlands grootste muzikale beloftes, en maakte al furore in eigen land en daarbuiten.

Somebody’s Child is het pseudoniem van singer-songwriter Cian Godfrey. Hij speelde al op vijfjarige leeftijd op een piano, toen hij bij familie op visite was in Parijs. Hij raakte geïnteresseerd in het vertellen van verhalen middels muziek, en toen hij terugkeerde naar Dublin, begon hij eigen muziek te schrijven. In 2019 brak hij door met zijn single ‘Jungle’. Hij kreeg daarop support van de Ierse media, en mocht openen voor bands als de Kaiser Chiefs.

In 2023 kwam zijn succesvolle debuutalbum uit, die hij schreef met producer Mikko Gordon (o.a. bekend van zijn werk met The Smile en Arcade Fire). Live staat Godfrey bekend als een energieke performer. Die bak met energie zal hij ongetwijfeld meebrengen naar zijn show in Simplon!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 6 september 10.00u.