Popronde - Simplon

Popronde

Future Husband + Heath + Yan Lâle

Do 10 Oktober 2024
Waar: Bovenzaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:15 uur Gratis Genre: Indie / Pop
gratis
Links

Popronde strijkt neer in Groningen! Met een goed gevuld programma zal de stad voor één nacht veranderen in het Mekka van de Nederlandse popmuziek. Ook Simplon doet weer mee aan de Groningse editie van dit rondreizende festival. Met op het programma: Future Husband, Heath en Yan Lâle.

Future Husband
Future Husband bracht in 2021 als solo project van Adura Sulaiman haar eerste EP uit. Met de single ‘Ritual’ maakte ze indruk in de indiescene en verscheen op o.a Grasnapolsky, Best Kept Secret en Noorderslag. Na een periode van transformatie besloten ze verder te gaan als band. Met hun blik op de toekomst, verschijnt dit jaar hun debuut album.

Heath
Heath is een nieuwe, innoverende psychedelische band uit Den Haag kenmerkend aan hun unieke ‘modern vintage’ sound. Vreemde maatsoorten, laaiende harmonica en hypnotiserende gitaren met daarbij verhalende lyrics vormen samen een betoverende reis. Een combinatie van gestructureerde jams, soundscaping en all-round psychedelica.

Yan Lâle
Yan Lâle uit Amsterdam. Een band die geluiden uit verschillende werelden met elkaar verweeft, waarbij Engelse en Turkse vocalen samenkomen. Psychedelische soundscapes met culturele invloeden. Verken live de magie op een reis naar andere werelden… Met hun debuut EP Otherlands nodigt Yan Lâle je uit om hun universum te verkennen en iets verfrissends te ontdekken.