Stokermoned - Simplon

Stokermoned

Mensa + milolaathetlukken + Rooks + Terry Joint

Vr 11 Oktober 2024
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €17,50 Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Stokermoned is dé nieuwe hiphopavond van Groningen. Na succesvolle edities in het Nijmeegse Doornroosje, steekt de organisatie dit najaar de rivieren over om onze Grote Zaal op zijn kop te gaan zetten. Verwacht een line-up waar je u tegen zegt!

Mensa

Nerch Mensa, ook wel bekend als Mensa is een Amsterdamse rapper met Ghanese roots. Mensa noemt zichzelf ook wel ‘’Mensa geen mens’’. Met zijn energierijke, dansbare en meeslepende tracks is hij een stuiterbal op het podium. Daarnaast is hij misschien wel een van de meest bewegelijke rappers van de scene. Dat Mensa een  belofte is voor de toekomst is wel duidelijk.

milolaathetlukken

Anno 2024 timmert Milo solo aan de weg met zijn reeks aan virale singles onder zijn alias Milolaathetlukken. Onder het label ‘Burning Fik’ brengt de ras-Amsterdamse rapper stijlvol verhalen over designerkleding, geld en wheelies trekken op de Prinsengracht. Met zijn artiestennaam legt hij de lat hoog, maar niet zonder reden. Hij laat het lukken. Dit stijlicoon brengt de sound van volgend jaar al in 2024.

Rooks

Rooks is een Groningse rapper die in 2020 met zijn eerste single kwam. Sindsdien heeft hij meerdere singles gedropt, vaak in samenwerking met producer en DJ Emage. Zijn muziek is het beste te omschrijven als een combinatie van energieke tracks en iconische samples.

Terry Joint

De groep bestaande uit Nijmeegse jongens is onderhand welbekend in eigen regio. Met hun laatste single’s onder het label Nouveau Riche ‘Poenie (van Gisteren)’ en ‘BLOK’ hebben ze steeds meer fans in het land verkregen en dat belooft alleen maar meer muziek. De stonede guys kenmerken zich door energieke beats en melodieuze refreintjes die samen smelten tot echte Terry Joint muziek.