Morpheus - Simplon

Morpheus

Vr 6 December 2024
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €15,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

Morpheus maakt meeslepende pop-noir, denk aan een sound ergens tussen Cigarettes after Sex en Tamino. Hij verweeft orkestrale elementen met moderne producties en digitale beats, wat resulteert in een meeslepende pop-noir ervaring. Morpheus ziet zijn songwriting als een vorm van alchemie, waarbij hij zijn innerlijke duisternis omtovert tot iets krachtigs en stralends.

De Amsterdamse artiest (echte naam Martijn Verhagen) maakte in 2023 een indrukwekkende entree in de muziekwereld met zijn unieke geluid en poëtische teksten, gemaakt voor de eenzame ziel. Muziek werd voor hem een vehikel om het verlies van zijn moeder te verwerken. De EP’s Morphosis en The Ascent volgden, waarvan de laatste werd geproduceerd door Thomas Azier.

Momenteel werkt Morpheus aan zijn debuutalbum en zijn er bijzondere samenwerkingen op komst, terwijl zijn muzikale reis vol spanning en belofte doorgaat. Aan het eind van dit jaar brengt hij zijn verrassende band voor het eerst door Nederland! Met zijn show in Simplon laat hij niet alleen zijn succesvolle eerste twee EP’s horen, maar gunt hij je ook een exclusieve preview van samenwerkingen en zijn debuutalbum.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 30 augustus om 10.00u.