Lisa Ploeger - Simplon

Lisa Ploeger

EP-release

Vr 27 September 2024
Waar: Bovenzaal Open: 21:00 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €5,- Genre: Country / Pop
Koop tickets
Links

Rauwe countrypop en verhalen diep uit het hart. Dat is waar de muziek van Lisa Ploeger om draait. De Drentse muzikante speelde met haar rootsy muziek al op het Bevrijdingsfestival Drenthe, Eurosonic Noorderslag en in Paradiso. Daarnaast tourde ze in 2022 mee met de Popronde als één van de meest geboekte acts en stond ze in voorprogramma’s van Tim Knol en het Noord-Nederlands Orkest. Lisa’s single ‘I Blame Myself’ won in januari 2024 3FM’s ‘Maak Je Debuut In Een Minuut’.

In het najaar van 2022 bracht ze haar debuut EP ‘Dear Diary’ uit, een EP die haar meest persoonlijke liedjes in één heeft gebundeld. Het neemt je op een reis door haar leven, startend bij het opgroeien als klein meisje in een muzikaal gezin tot aan de struggles van de corona crisis, het verlaten van toxische mensen en het vinden van liefde.

Op 27 september brengt Lisa haar tweede EP We’re All Just Human Beings uit. Met de singles ‘I Blame Myself’, ‘I Won’t Back Down’, ‘Picasso & Van Gogh’ en 3 gloednieuwe liedjes neemt het je mee langs herkenbare emoties en situaties. Van het verliezen van dierbaren tot het halen van inspiratie uit anderen. In Simplon presenteert ze haar EP in onze Bovenzaal!