APEX 5 - Simplon

APEX 5

Mob Tactics + Jade + MNDSCP & more

Za 2 November 2024
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €20,- Genre: Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets

APEX is terug bij Simplon op 2 november na weer een uitverkochte editie met Venjent, PRDK b2b Zigi SC en meer!
Zoals altijd hebben ze gekozen voor een line-up met een variatie van onze vertrouwde residents, in en out of town gast dj’s en knallende headliners van het legendarische EATBRAIN label.

MOB TACTICS
Met duidelijke invloeden uit het rave-tijdperk van de jaren 90 en vroege Neurofunk is het trans-Atlantische duo Mob Tactics er trots op muziek te maken die herinnerd zal worden. Als je ooit getuige bent geweest van een dj-set van Mob Tactics, dan ben je vast bekend met hun unieke high-octane trackselectie die de subgenres van drum & bass omspant.

JADE
Anno 2016 is de naam JADE een naam waar in Drum & Bass-kringen veel respect voor is. Zijn EATBRAIN-imprint staat bekend als een van de meest gewaardeerde neurofunklabels die momenteel uitkomen. Hij staat nu aan het hoofd van een van de sterkste identiteiten in drum&bass, gewapend met een onbedwingbare drang om voortdurend te evolueren en zijn sound en die van zijn label naar steeds dystopischer toekomstgebieden te duwen.

MNDSCP
MNDSCP is een van de belangrijkste producers uit de bloeiende Hongaarse drum&bass-scene. Zijn energieke dj-sets zorgden voor opschudding in heel Europa, Australië en Nieuw-Zeeland en tijdens zijn rijke jaren in de scene maakte hij een behoorlijke impact. In 2024 is hij nog steeds een opvallende kracht in de internationale drum & bass-scene, zowel als producer als dj.

AL/SO
De dramatische theatraliteit van zijn snelle, vaak hyperactieve producties vertegenwoordigen alles waar AL/SO voor staat: formidabele, high-energy, dynamische en muzikale Drum & Bass die grenzen overschrijdt en de dans stimuleert. Kijk hoe deze felle slaaf van de duistere kunst van het mixen speelt en je zult begrijpen waarom.

RUPS
Hij is een van de jongere talenten uit de drum&bass scene! Volledig ondergedompeld in Metal-invloeden, dubbele drops en symfonische build-ups die zijn indrukwekkende mixcraft met een randje benadrukken die je gegarandeerd van begin tot eind bij de les houden.

CAUZION
Al een decennium lang is Cauzion een kracht om rekening mee te houden en laat hij zijn onwrikbare toewijding aan zijn vak zien. Met fantastische dj-sets die grenzen verleggen en dansvloeren in vuur en vlam zetten, heeft hij keer op keer bewezen waartoe hij werkelijk in staat is.

SAINT GREY
Ondanks dat Saint Grey van bijna elk subgenre van bassmuziek houdt, richt hij zich voornamelijk op onze favoriet: drum&bass. Met toewijding aan zijn unieke sound en uitzonderlijke vaardigheden mengt hij naadloos genres, waardoor hij een levendige en dynamische sfeer creëert die je van de eerste tot de laatste beat laat grooven.

SPECTRIV
Als deel van de familie vanaf het begin hebben we Spectriv leren kennen als iemand die altijd streeft naar het beste. Hij kent zijn weg door het hele Drum & Bass spectrum, van rollers tot rechttoe rechtaan neuro bangers terwijl hij altijd dansvloer georiënteerd blijft.

Kaarten zijn online verkrijgbaar, dus zorg dat je de jouwe hebt voordat ze weg zijn!