Bokoesam & The Fam - Simplon

Bokoesam & The Fam

Za 30 November 2024
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €19,50 Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Bokoesam is een veelzijdige rapper en TikTok sensatie. Typische Bokoesam tracks zijn o.a. ‘No Go Zone’, ’50 Cent’ en ‘Mijn Schuld’, tracks die nog steeds regelrechte floorfillers zijn op clubs en festivals. Bokoesam onderscheid zich door zijn flinke dosis charisma, positiviteit en ondeugendheid. 

De Amsterdammer Samuel ‘Bokoesam’ Sekyere waande zich al vroeg in het Nederlands hiphoplandschap. In 2012 maakte hij met Gino Pietermaai het lied Doe de 360 voor het gelijknamige initiatief van NOC*NSF, Het Klokhuis en de KVLO. Daarop volgde een 101Barz award voor beste sessie. In 2014 bracht de rapper zijn debuut-EP Nog Nooit Meegemaakt uit. Een echte doorbraak kwam met het New Wave collectief, met wie hij de Popprijs won in 2015. Er volgden vele awards, shows en hitnoteringen.

In mei 2024 bracht Bokoesam de nieuwe track ‘Done With Me’ uit, vol invloeden van afro, amapiano en hiphop. Daarop volgde ‘Spacey’ ft. Yssi SB. De twee tracks zijn een opmaat naar een nieuw studioalbum getiteld Nachtvlinder 2, die deze zomer uitkomt. In het najaar gaat de rapper op tour met dat nieuwe album op zak én met zijn band The Fam, en slaat daarbij Simplon niet over!

De kaartverkoop start op vrijdag 23 augustus om 10.00u.