Seb Zukini - Simplon

Seb Zukini

EP-release + Bad Luck Baby

Za 31 Augustus 2024
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €5,- Genre: Rock
Koop tickets
Links

Seb Zukini brengt rauwe alternatieve rock met invloeden van de Gallagher broers, Nothing But Thieves and Foo Fighters. Verwacht een energieke band met een ietwat stoïsche zanger die vooral zijn strot het werk laat doen. “Stop keeping it down, you got a rhythm to flow to.’’ De boodschap van de band is overduidelijk: Minder twijfel, meer liefde, passie en lust.

In 2021 bundelen vijf heren hun liefde voor alternatieve rock, wat leidt tot een debut EP vol jaren ’90 invloeden begin 2022, waarvan de release ook in Simplon plaats vond. Na Hit The North en hun debut met The Devil You Know richt de band zich op het schrijven van nieuwe muziek waarvoor ze begin 2024 de studio induiken met producer Guido Aalbers.

De eerste single ‘Honestly’ van de nieuwe EP is al te beluisteren met binnenkort de tweede single ‘None Of It Will Last’ op 5 juli 2024. De nieuwe EP Double Down komt uit op 31 augustus 2024 en dan vieren zij tevens de release ervan in Simplon!

Support is er van Bad Luck Baby. Bad Luck Baby is een vijfkoppige krachtpatser, het resultaat van perfect getimed ongeluk: zangeres Cath Harryvan en drummer Ian Wijma ontmoetten elkaar nadat ze allebei hun portemonnee verloren tijdens een avondje uit, wat de basis vormde voor Bad Luck Baby.