Mula B - Simplon

Mula B

+ support

Vr 6 April 2018
Waar: Grote zaal
Open: 20:00 - 23:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
VVK: € 12,-
DVK: € 13,-
Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Dit is het verplaatste concert van 15 december. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Het is ook mogelijk om tickets te retourneren, stuur hiervoor een mailtje naar tickets@simplon.nl

Eind vorig jaar zette Mula B de Nederlandse hiphopscene op z’n kop met de track ‘Meester Plusser’. Binnen een aantal maanden kon hij rekenen op meer dan vier miljoen streams op Youtube en Spotify. Sindsdien gaat het heel hard met de Nederlandse rapper uit Den Haag. Na verschillende singles, videoclips en mixtapes, verschijnt binnenkort zijn langverwachte debuutalbum. Met een stapel verse tracks op zak gaat hij langs verschillende poppodia!

In 2014 duikt Mula B voor het eerst op met een studiosessie bij Zonamo Underground. Begin 2015 verschijnt hij bij 101Barz met Louis, waarmee hij een jaar later doorbreekt als het duo Mula B & Louis. De 101Barz sessie van de mannen is inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken en beloond met een 101Barz Trophy. In 2016 verschijnen er verschillende singles van Mula B & Louis en is hij te horen op de hit ‘Challas’ van Bizzey. Deze successen worden in maart 2017 opgevolgd met de mixtape ‘Wilden Westen Nation’, waarop Mula B een grote rol speelt en die binnenkomt op nummer 2 in de Nederlandse album top 100. Zoek je nu als nog een reden om Mula B live te willen zien? Hiphop In Je Smoel noemde hem onlangs nog een van de hardste mc’s van Nederland. Gewoon bij zijn dus!