Verhuur - Simplon

Verhuur

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor je feest, bedrijfspresentatie, workshop, borrel, reünie of ander evenement? Evenementen organisatie is ons vak, dus we zouden je hier heel goed bij kunnen helpen!

Simplon biedt een persoonlijke en praktische benadering, waarbij we onze uitgebreide kennis van horeca en technische producties inzetten om samen met jou een geslaagd evenement te organiseren. Graag maken we een afspraak om jouw ideeën en onze mogelijkheden door te nemen. Ook als je behoefte hebt aan hulp bij de programmering of promotie denken we graag met je mee.

Interesse? Mail Peter Dijkstra via peter@simplon.nl.

Onze ruimtes
Al onze ruimtes zijn in overleg flexibel in te zetten. De zalen worden verhuurd inclusief de technische apparatuur die u nodig heeft. Hier hoeft u dus niet zelf ook nog eens achteraan, zoals bij vele andere locaties wel het geval is.

  • De Grote Zaal heeft een capaciteit van 360 personen en beschikt over een bar, een verstelbaar podium en een volledige licht-en geluidsinstallatie.
  • De Kleine Zaal heeft een capaciteit van 150 personen. Er is een podium met een volledige licht-en geluidsinstallatie. Er is in de Kleine Zaal geen bar aanwezig, indien je gebruik wilt maken van een bar is het mogelijk om het Café erbij huren.
  • Het Café met haar gezellige bar biedt capaciteit aan ongeveer 75 personen. Het grenst aan de Kleine Zaal en deze worden vaak samen verhuurd.

Dranken en catering
Wanneer je een ruimte bij ons huurt dan verzorgt Simplon te allen tijde zelf de dranken/bar. Wil je je gasten extra verwennen met een hapje, lunch of buffet? Dat kan op vele manieren gerealiseerd worden. Hiervoor werken wij zelf graag samen met eetcafé ’73-2′, dat naast Simplon is gesitueerd.

Ligging
Simplon is gevestigd in het centrum van Groningen en op loopafstand van de Grote Markt. Op enkele tientallen meters bevindt zich een grote parkeergarage. Ook bushaltes tref je op een steenworp afstand.

Prijzen
De service van Simplon is op maat, de prijzen dus ook. Je komt zo nooit voor onverwachte extra kosten te staan want technische apparatuur, personeel en schoonmaak zijn allemaal inbegrepen. Geef via de mail je interesse door en dan komen wij snel met een passend aanbod.

Contact
Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die Simplon je kan bieden? Neem dan contact op met Peter Dijkstra via peter@simplon.nl.