Simplon Sessies - Simplon

Simplon Sessies

Nu onze bovenzaal tot aan de zomer niet gebruikt kan worden voor publieksactiviteiten, zetten we deze in als professionele video opname studio voor de Simplon Sessies. De ruimte is verbouwd tot een digitale studio waarin acts meerdere dagen hun intrek kunnen nemen. Het is geen geluidsstudio waar je een track of plaat kunt opnemen. Wel kun je bij ons terecht voor een live registratie (sessie), een videoclip of om een audio-visuele live show te ontwikkelen. Bijvoorbeeld voor als je in de toekomst op tour wilt met visuals.

Simplon faciliteert de ruimte, de techniek en de mankracht. We hopen hiermee lokaal talent zo te motiveren om aan de slag te gaan en te ondersteunen in deze voor de muziekindustrie lastige periode.

Aanmelden
Om je hiervoor aan te melden vragen we van jou een onderbouwd plan via dit formulier. Het plan hoeft niet 10 A4-tjes vol te zijn: een korte pitch van 2 alinea’s over wat jij uit die gegeven ruimte en tijd wilt halen volstaat. Vanuit hier nemen we de aanvragen in behandeling en kijken we hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen om je plan te realiseren. Succes met de pitch!