Personeel - Simplon

Personeel

Vacature: Vrijwilligers- en horecacoördinator
28 uur

Over de organisatie
Simplon staat al ruim 45 jaar middenin de jongeren- en popcultuur in Groningen. Het podium organiseert zo’n 200 activiteiten per jaar, van concerten tot clubnachten en talentavonden. Samen met VERA en SPOT vormt Simplon een sterke keten van poppodia in Groningen. Simplon biedt daarin een eigen en diverse programmering met hiphop, electronisch en pop als pijlers. Daarin werken we samen met vaste partners als Noordstaat en bieden we plek aan concepten als Roodkopje en Vision. Met een klein vast team en een grote groep van ongeveer 140 vrijwilligers streven we naar de best mogelijke concertbeleving voor publiek en artiest.

Simplon is op korte termijn op zoek naar een ervaren professional die horeca en het werken met een verscheidenheid aan vrijwilligers in het bloed heeft zitten. Daarbij is affiniteit met het programma van Simplon een pre.

Functie
Je ontwikkelt, realiseert en coördineert het vrijwilligersbeleid van Simplon. De werving, inschrijving en begeleiding van vrijwilligers is bij jou in goede handen. Je stelt de roosters op, bewaakt de planning en werkt daarin nauw samen met de productieleider en hoofd techniek.
Daarnaast ligt voor jou de focus op de horeca-activiteiten. Je geeft leiding aan de bedrijfsleiders en horecavrijwilligers en draagt zorg voor het inwerkproces. Je doet de voorraadinkopen en bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de horecabedrijfsmiddelen en -ruimtes. Veiligheid voor bezoekers, medewerkers en vrijwilligers heb je hoog in het vaandel staan; je organiseert en zorgt voor toezicht op naleving (ARBO) en cursussen (o.a. BHV, SVH, IVA). Op het gebied van de horecafinanciën en -controle werk je formeel onder maar in de praktijk vooral samen met het hoofd horeca van VERA en Simplon. Je bent daarbij secuur in budgetbeheer en het maken van nacalculaties.
Tevens ben je het aanspreekpunt voor verhuuraanvragen, beoordeelt deze en plant deze in in overleg met de programmeur.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau, woonachtig in Groningen of directe omgeving
  • Zelfstandig, nauwkeurig, sociaal en communicatief vaardig
  • Stressbestendig
  • Flexibel en bereid om onregelmatig te werken
  • Teamplayer
  • Affiniteit met de programmering van Simplon
  • Ervaring met horeca en/of het werken met vrijwilligers

Wij bieden
Een uitdagende en informele werkplek met veel ruimte voor eigen initiatief en groei in een zich immer ontwikkelend poppodium. Salaris conform CAO NPF, functieniveau 5. Een contract voor 1 jaar, met (bij gebleken geschiktheid) uiteindelijk perspectief op een contract voor onbepaalde tijd. Aanvang van het dienstverband: in overleg maar bij voorkeur per 1 november.

Hoe te reageren
Richt je sollicitatiebrief en cv uiterlijk op 1 september aan Olaf Veenstra via olaf@simplon.nl. Gebruik dit adres ook voor het inwinnen van informatie.
Sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 10 september.