Personeel - Simplon

Personeel

Vacature: Schoonmaker (weekend)

Over Simplon
Simplon biedt een veelzijdige en grensverleggende programmering op het gebied van popmuziek, cultuur en lifestyle voor jongeren uit de stad Groningen en omstreken van 16 tot 27 jaar. Met een grote en een kleine zaal programmeert Simplon tweehonderd evenementen en activiteiten per jaar. Simplon vervult een voorhoedefunctie met het programmeren van dance en elektronische muziek en is het belangrijkste podium voor urban en hiphop cultuur in Noord Nederland. Daarnaast programmeren we popmuziek, niches zoals metal en punk, verder incidenteel folk en jazz-, comedy- en andere avonden.

Functieomschrijving
Blinkend schoon en weer klaar voor de volgende show, op de vloer kan weer gedanst worden, het podium is klaar voor de volgende act en de artiesten kunnen weer hangen in een frisse kleedkamer. Je zorgt dat het publiek, artiesten, vrijwilligers en crew weer fijn aan de slag kunnen. Waar jij bent geweest om schoon te maken lijkt alles als beter.

Je maakt alle vloeren schoon, je loopt alles bij langs in de kantine, garderobe en de entree en zorgt dat de wc’s weer blinken. Natuurlijk maak je de podia en de kleedkamers ook weer volledig schoon.

Wat vragen we bij Simplon van jou?
– Beschikbaarheid op de zaterdag en zo nu en dan een zondag, mogelijkheid tot uitbreiding in de toekomst
– Zelfstandigheid qua werken en enige mate van verantwoordelijkheid voor het pand
– Je bent in staat fysiek zwaar werk te verrichten
– Oog voor detail

Wat biedt Simplon?
– Een uitdagende en afwisselde functie in een prettige en collegiale werkomgeving in een geweldig poppodium
– Een passend salaris
– Gratis toegang tot te gekke shows

Herken je jezelf in deze omschrijving? Mail dan naar Fliere Hoog Stoevenbelt via fliere@simplon.nl.