Coronavirus - Simplon

Coronavirus

Op deze pagina informeren we je over de laatste ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus in relatie tot onze evenementen. Zodra er nieuws is, zullen we deze pagina updaten.

Laatste update: 30 november 10:50 uur

Programma t/m 18 december gaat niet door
Helaas kan door de strengere corona maatregelen ons programma tot en met 18 december niet doorgaan. We bekijken momenteel per evenement of het mogelijk is om te verplaatsen of dat we moeten annuleren. Kaartkopers worden zo spoedig mogelijk per e-mail geïnformeerd hierover.

Restitutie voor tickets
Tickets voor verplaatste evenementen blijven geldig. Is je event afgelast of verplaatst (en kun je niet op de nieuwe datum), dan kun je restitutie aanvragen. Mail dan naar tickets@simplon.nl o.v.v. [naam evenement] en vermeld je IBAN en volledige naam.

Vragen?
Mail naar tickets@simplon.nl, dan helpen we je graag verder.


Richtlijnen bij je bezoek aan Simplon

Een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstel bewijs, of een negatief testbewijs is verplicht. Dit bewijs toon je in de vorm van een QR code, samen met je legitimatiebewijs.

Algemene maatregelen
– Houd tot je door de kaartcontrole bent 1,5 meter afstand van andere bezoekers.
– Was regelmatig je handen.
– Blijf thuis bij (milde) verkoudheidsklachten zoals snotteren, hoesten, keelpijn of koorts.
– Blijf thuis als je huisgenoten hebt met koorts.
– Als je niest of hoest, doe dat dan in je elleboogholte.

Kaartverkoop
– Koop je ticket het liefst online, hierdoor hebben we je gegevens gelijk in ons systeem staan.
– Als een evenement niet is uitverkocht, dan is het mogelijk om tickets aan te deur te kopen. Hiervoor dien je wel je naam, e-mailadres en telefoonnummer in te vullen bij de kassa.
– Het is voorlopig niet mogelijk om een ticket bij onze voorverkoopadressen te kopen.

Verhindering / ziekte
We stellen het op prijs als je ons tijdig aangeeft verhinderd te zijn via tickets@simplon.nl. Tot drie dagen voor het evenement is het mogelijk om het aankoopbedrag terug te ontvangen.