Yuf Willie - Simplon

Yuf Willie

Album Release Show

Vr 27 November 2020
Waar: Grote zaal
Open: 19:00 - 20:30 uur
Aanvang: 19:00 uur
VVK: € 6,-

Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Beatmaker Thyme Flies en zanger/rapper Goya Buitenhuis vormen samen het hiphopduo Yuf Willie. De twee Groningse neven, die tevens in dezelfde straat wonen, zijn geïnspireerd door tunes van bekende artiesten als Ares, Goldlink en Faberyayo. Ze maken eigenzinnige muziek over grote, kleine, diepe en domme thema’s. De afgelopen twee jaar brachten de jongens al meerdere tunes uit, waaronder hun EP ‘Aan De Lijn’.

Het duo is goed op weg met het finetunen van hun unieke sound en willen met hun aankomende debuutalbum ‘Faded, Wasted, Vergeten’ landelijke aandacht trekken. Op 27 november zullen ze het album presenteren in de grote zaal van Simplon!

Up North MiniLabLive
Deze show wordt mede mogelijk gemaakt door het project MiniLabLive van Up North. Jonge noordelijke cultuurmakers in de urban- en popcultuur krijgen hiermee de kans zichzelf te presenteren aan een klein publiek. Up North wordt gevormd door de drie productiekernen Popfabryk (Friesland), Garage TDI (Drenthe) en Urban House Groningen (Groningen) met ondersteuning van Friesland Pop, Keunstwurk, POPgroningen en Kunst Cultuur.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.