Yowsah! Game Night - Simplon

Yowsah! Game Night

Ingo the Gringo

Wo 25 November 2020
Waar: Grote zaal
Open: 19:30 - 23:30 uur
Aanvang: 19:30 uur
VVK: € 3,-

Genre: House / Hiphop / Funk
Links

Na het grote succes van de afgelopen editie van Yowsah! is het alweer tijd voor een volgende! Maak je zoals gewoonlijk klaar voor hete boogie-beats, hiphop en andere funky business. Net als de vorige keer zijn er ook bordspelletjes aanwezig voor extra gezelligheid.

Deze editie staat de bekende held en resident Ingo the Gringo achter de draaitafels met een perfecte selectie van grooves en tunes om de vibe geweldig te houden.

De spelletjes van deze avond worden verzorgd door Gamechanger, een nieuw concept in Groningen wat spelletjespakketten samenstelt aan de hand van jouw voorkeuren. De spellen tijdens deze editie van Yowsah! zijn uitgezocht om deze avond zo gezellig mogelijk te maken. Grote kans dat je veel van de spellen nog niet zal kennen, maar wees niet bang om wat nieuws te proberen!

Swing on by to get on down!

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.