WIES (geannuleerd) - Simplon

WIES (geannuleerd)

Vr 26 Maart 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €11,- Deur: €11,- Genre: Pop / Indie
Links

Door de huidige corona maatregelen is de gehele tour van WIES geannuleerd. Ze hopen weer op het podium te staan als de omstandigheden daarvoor beter zijn. 

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers krijgen hierover per e-mail bericht en/of kunnen hiervoor hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl.


Raggende organische electropop in het Nederlands. Met zo’n omschrijving weet WIES onze interesse wel te wekken! Deze kersverse Nederpop-act heeft hiermee de perfecte driehoeksdynamiek gevonden. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J of Spinvis meets The Black Keys. Het resulteert in vlotte, trefzekere liedjes die precies de juiste kern raken.

Ook al bestaan ze nog maar anderhalf jaar, hun live-reputatie is indrukwekkend te noemen. Ze speelden al in zalen als de Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en staan op nummer 3 van de 3FM Live List 2020. Bekend van hitsingles als ‘Soms Is Het Te Laat’ en ‘Radiostilte’ wonnen ze prijs na prijs, met als kers op de taart de 3FM Talent Award 2020 die ze ontvingen tijdens hun show op Noorderslag.

Het was duidelijk tijd voor een uitverkochte voorjaarsshow in Paradiso ter viering van de release van ‘Het Is Een Vinyl’. Dit liep een beetje anders dan verwacht, de show werd door het coronavirus veranderd in een livestream vanuit Paradiso’s grote zaal. Ook de gehele najaarstour is verplaatst naar 2021 en we kunnen nu al niet meer wachten om WIES live aan het werk te zien!