Roosmarijn + Waiting For The Sun - Simplon

Roosmarijn + Waiting For The Sun

Simplon UP

Do 27 September 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 01:00 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: Pop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Wegens privéomstandigheden kan Sólin helaas niet meer komen spelen donderdag. Hiervoor in de plaats komt Roosmarijn, de violist en zangeres van Sólin, een solo-set spelen.

Roosmarijn verandert het gevoel van ruimte en tijd met experimentele en melodische pop. Met haar altviool en loop-station begeleidt ze haar intrigerende stem die zich met dromerige melodieën over complexe ritmes beweegt. Intieme songs, geïnspireerd door de allesomvattende natuur en haar eigen binnenwereld. Met de leeftijd van 24 jaar kijkt ze al terug op een opmerkelijke reeks live concerten waar ze podia in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, IJsland, Engeland, Zweden en Frankrijk haar thuis maakte.

Met een debuut in de kelderbar van Vera en de uitnodiging van Noorderzon op zak, lijkt Waiting For The Sun het wachten op zonnige dagen zat. Deze vijfkoppige band bestaat al tien jaar, maar heeft in de loop van de tijd verschillende bandnamen en stijlen doorlopen. De band richt zich op het nieuwste werk van zanger / toetsenist Durk van der Meer. De combinatie van zijn hoge zangstem en de prachtige melodieën zorgen voor een beleving die doet denken aan artiesten als Novastar, Sufjan Stevens, Elliot Smith en zelfs Neil Young.