Stukafest End Party - Simplon

Stukafest End Party

YIN YIN + De Cultuur + Black Dynamite

Do 28 Februari 2019
Waar: Grote zaal Open: 23:00 - 04:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €5,- Deur: €5,- Genre: Pop
Links

Tickets voor dit feest zijn verkrijgbaar via de website van Stukafest.

Na afloop van Stukafest zin om door te feesten? Kom dan naar Simplon voor het eindfeest. Hier zullen zowel YĪN YĪN als De Cultuur een spetterend optreden verzorgen! De avond wordt afgesloten door Black Dynamite.

YĪN YĪN
In de zomer van 2017 begonnen Kees Berkers & Yves Lennertz met het schrijven en opnemen van liedjes op een balletschool in een afgelegen dorp aan de voet van het plateau van Doenrade nabij de Alpaca-berg. Met het gebruik van Zuidoost-Aziatische muziek uit de jaren 60 en 70 als hoofdinspiratie, tezamen met de inbreng van hun individuele muzikale achtergrond en interesse, resulteerde dit in een opmerkelijke set van nummers die wereldmuziek, disco, funk en elektronische muziek mixen.

De Cultuur
Met hun rebelse, doch klassieke en internationale mindset komt De Cultuur met een heel eigen en frisse sound. Overal waar ze komen doen ze inspiratie op om elementen te implementeren in hun muziek en kunst. De Cultuur’s ‘Rebelliously Luxurious style’ en hun slogan ‘Alles wat we doen is puur’ ondersteunt hun geloof dat je alles kan bereiken wat je zelf wilt, en dat je hier voor moet gaan. De muziek waarmee ze deze boodschap overbrengen is geïnspireerd op jaren 70 en 80 basslines, vocals en soul chords, 90’s beats met hun groovy teksten en vibe in combinatie met hedendaagse hiphop.

Black Dynamite
Black Dynamire speelt buitengewone opnamen van alle continenten en stijlen. Ze zijn bewoners van Groningen’s LOFT feestjes en zullen weer op Wildeburg en Into the Woods spelen deze zomer. Gevoed door positieve en dansvloer-vriendelijke deuntjes, zorgt dit duo ervoor dat je gaat dansen.