Steffen Morrison - Simplon

Steffen Morrison

Late Show

Vr 15 Oktober 2021
Waar: Grote zaal
Open: 21:30 - 23:00 uur
Aanvang: 22:00 uur
VVK: € 12,-

Genre: Soul
uitverkocht
Links

Steffen Morrison laat zich inspireren door de tunes, moves en grooves van soul legendes zoals James Brown of Marvin Gaye. Tegelijk behoren ook The Rolling Stones en Lou Reed tot zijn invloeden. In de donkere oktobermaand keert de zanger terug naar Simplon voor een sfeervolle intieme show vol met soul & positivity!

We maakten voor het eerst kennis met Steffen Morrison in 2016, toen hij zijn eerste EP ‘’Just Another Man’’ uitbracht. Sindsdien speelde de artiest op evenementen zoals North Sea Jazz en verscheen hij in het tv-programma De Wereld Draait Door. Vorig jaar deed Morrison zelfs een tour door Spanje, waarvan meerdere shows waren uitverkocht.

Op deze avond zal Steffen Morrison, samen met zijn gitarist, een sfeer aanbrengen die te vergelijken is met de muzikale vibe van het 1970’s New Orleans of het Motown Detroit. De show is speciaal aangepast voor de intieme setting onder de coronamaatregelen.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 6 november 2020, naar 22 januari 2021 en is nu verplaatst naar 15 oktober 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.