Seewolf (wordt verplaatst) - Simplon

Hit The North Café
Seewolf (wordt verplaatst)

Vr 18 December 2020
Waar: Grote zaal
Open: 20:00 - 23:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
VVK: € 5,-

Genre: Indie
uitverkocht
Links

Door de huidige corona maatregelen hebben we besloten om ons programma t/m 8 januari te annuleren. Dit betekent dus ook dat de show van Seewolf niet doorgaat. Onze veiligheid, die van de artiesten en van onze bezoekers staat hierin voorop als belangrijkste reden. Met de huidige maatregelen kunnen we niet langer de service en het plezier faciliteren die wij vinden passen bij een avond uit in Simplon. We gaan op zoek naar een nieuwe datum voor het optreden en kaartkopers krijgen hierover zo spoedig mogelijk per e-mail bericht.


Sta je net op het punt nationaal door te breken, schopt het coronavirus roet in je eten! Dat betekent niet dat ‘the class of 2020’ van Hit the North bij de pakken neer gaat zitten. Integendeel, er moet volop gespeeld worden en daarom presenteert Simplon dit najaar maar liefst vier keer het Hit The North Café. 

Op deze slot-editie van het Hit The North Café nemen we je mee naar de Oudebildtdijk in Friesland, waar ‘s nachts het licht van de vuurtoren over het land strijkt. Dit is het decor waarin Seewolf hun prachtige psychedelische indierock liedjes schrijven en analoog opnemen met een jaren zeventig tapemachine uit San Francisco. Onder andere muziek van Neil Young en Creedence Clearwater Revival liep door de sporen van het apparaat. Niet de minste voorgangers dus. Support is er van Dirty Robot.

Over Hit the North
Hit the North is een unieke samenwerking tussen festivals, popinstellingen, venues en educatieve instellingen uit de Noordelijke provincies van Nederland en ontwikkeld om professionele talentontwikkeling in Groningen, Friesland en Drenthe te stimuleren. Gedurende een periode van een jaar krijgen de geselecteerde acts kennis, faciliteiten en een netwerk aangeboden. Met als doel het kickstarten van een professionele muzikale carrière.  

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.


Dit is een verplaatst concert vanwege het coronavirus. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.