Sa-Roc (uitgesteld) - Simplon

Homebase presents:
Sa-Roc (uitgesteld)

+ Sol Messiah

Su 18 December 2022
Location: Grote zaal Open: 20:00 - 00:00 Start: 20:45 Ticket: €17,50 Genre: Hiphop
Links

Wegens een persoonlijk noodgeval wordt Sa-Roc haar Europese Mother Tongue tour verplaatst.

De show van Sa-Roc op 18 december zal dus niet doorgaan en wordt verplaatst naar een nog te bepalen datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Sa-Roc, afkomstig uit Washington D.C., is misschien wel een van de meest energieke MC’s ter wereld. Haar scherpe articulatie, vurige levering en verheven en inzichtelijke lyrics hebben haar vaak in hetzelfde gesprek geplaatst van enkele van de meest opvallende hiphop artiesten. Sa-Roc, ooit door Okayplayer omschreven als “one of the most formidable microphone mavens in the game”, is een artiest voor een sociaal bewuste generatie. Haar soulvolle boom bap snijdt zware onderwerpen aan zoals depressie en selfharm. Tijdens haar ‘Mother Tongue Tour’ komt ze samen met vaste dj en producer Sol Messiah, wie net een nieuw album heeft gereleased waar Sa-Roc veelvuldig op gefeatured is, voor een show naar Simplon!

Jarenlang heeft Sol Messiah samengewerkt met Atlanta legende en ervaren producer Dallas Austin om een uitgebreide catalogus te maken vol met tijdloze nummers voor TLC, Madonna, Monica, Boyz II Men en meer. Tegelijkertijd zou Messiah zijn reputatie als dj blijven opbouwen, verschillende clubresidenties bemachtigen en aan populariteit en bijval winnen voor zijn klassieke Sol Messiah Mixtape-serie.

Samen hebben Sa-Roc en Sol Messiah tot nu toe meer dan een dozijn projecten uitgebracht, waaronder Sa-Roc’s baanbrekende 2020-debuut op Rhymesayers, The Sharecropper’s Daughter. Als duo hebben ze een wereldwijd bereik vergaard door internationaal te touren en hebben tenten op meerdere continenten plat gespeeld.