Roxeanne Hazes - Simplon

Roxeanne Hazes

+ Bottles of Love

Vr 16 November 2018
Waar: Grote zaal Open: 19:30 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €16,- Genre: Pop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al een veelzijdig decennium. Tien jaar waarin ze middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en Belgë verblijdde met haar vaders muziek. Sinds twee jaar doet ze het helemaal zelf met haar eigen muziek en met succes. Na haar zwangerschapsverlof keert ze dit najaar terug met een exclusieve mini tour langs vier zalen in Nederland, één van die shows is in Simplon!

Roxeanne Hazes brak vorig jaar door met haar Edison-bekroonde debuutalbum ‘In Mijn Bloed’. Sinds de release ging het hard met haar carrière. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde ze met haar band door het hele land. Volgens 3voor12 heeft Roxeanne laten zien dat ze iets “intrigerends, eigens en geloofwaardigs” heeft. Verwacht stijlvolle nummers, van bescheiden fluisterliedjes tot ritmische meezingers. 

Als support neemt Roxeanne de band Bottles of Love mee. Met het debuutalbum ‘Hush’ dat op #35 binnenkwam in de Album Top 100 maakte Bottles Of Love een vliegende start. De genadeloos pakkende hyperpop wordt met zo’n overtuiging gebracht dat de band in 2017 niet van de festivals was weg te slaan. Met een contract bij Agents After All, een tour met Barry Hay én de succesvolle releases van nieuwe singles zetten de band definitief op de vaderlandse popkaart. Op de nieuwe single ‘Never Let Go’ laat Bottles of Love horen de jaren ’80 nog lang niet te zijn vergeten. Aanstekelijk als altijd, maar frisser dan ooit.