Rilan & The Bombardiers - Simplon

Rilan & The Bombardiers

+ Jay-Way

Fr 30 March 2018
Location: Kleine zaal
Open: 20:00 - 23:00
Start: 21:00
Presale: € 11,-

Genre: Pop

Presale information: Prijzen incl. servicekosten
sold out
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

Pop, funk en R&B, maar dan op hun eigen manier. De Haarlemse formatie Rilan & The Bombardiers speelde dit jaar op maar liefst 27 festivals in o.a. Nederland, Luxemburg, Duitsland en Roemenië! En dat is niet zonder reden, de single ‘Walking On Fire’ van de gelijknamige EP heeft het zelfs tot de beeldbuis geschopt. In de Amerikaanse series Shooter, Shut Eye en Rosewood is deze track te horen en dat bracht ze op de meest uiteenlopende plaatsen.

Naast optredens op Sziget, Bevrijdingspop Haarlem en bij ons in Simplon bracht Rilan begin dit jaar zijn nieuwe single ‘Supernatural’ uit. Het nummer gaat over de schoonheid van onze planeet en hoe we die moeten koesteren. In 2018 ligt er een veelbelovend debuutalbum in het vooruitzicht en gaat de band langs de Nederlandse poppodia. Eén ding is zeker: een avond met Rilan & The Bombardiers wordt gegarandeerd een muzikaal feestje!

De support act van deze avond is de christelijke en opmerkelijke rapper Jay-Way. Jay-Way’s raps gaan niet over seks, drugs en rock & roll, ze verspreiden juist een positieve boodschap en hij doet dit door middel van complexe verhalen. Geïnspireerd tijdens de korte tijd dat hij in New York woonde, zijn eerlijke, poëtische en straight up teksten, spreken aan bij de nieuwe generatie maar ook de oudere Hiphop fans.