Rilan & The Bombardiers - Simplon

Rilan & The Bombardiers

+ ATKD

Vr 7 Februari 2020
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €14,50 Deur: €14,50 Genre: Pop
Koop tickets
Links

Na een jaar lang in het buitenland gespeeld te hebben, zijn Rilan & The Bombardiers nu dan echt weer terug voor een Nederlandse clubtour. Gekenmerkt door de eclectische stijl van pop, funk, rap, rhythm-and-blues, in combinatie met de charismatische frontman Rilan, levert deze band altijd een energieke liveshow. We verwelkomen Rilan & The Bombardiers dan maar ook al te graag terug in Simplon!

Het is niet voor het eerst dat de groep internationale banden heeft opgedaan. Je kunt de single ‘Walking On Fire’ kennen van o.a. de Netflix serie Shooter, Shuteye en Rosewood. Niet de minste dus! Na de release van het debuutalbum ‘Afro Dite’ (2018) is er afgelopen zomer de nieuwe single ‘Dance Away’ verschenen. Zoals de titel doet vermoeden is stilstaan op deze nieuwe muziek echt onmogelijk, dat gaat bij het optreden niet veel anders zijn!

In het voorprogramma staat ATKD. De tweelingzusjes Nina en Laura Philips zijn Brits/Nederlands, maken filmische pop met nonchalante, elektronische beats en ze hebben enorme potentie. Eind dit jaar komt de single ‘Neon Lights’ uit en ze touren mee met Rilan & the Bombardiers als support! Wil je na deze show nog meer van ATKD horen? Niet getreurd want in het voorjaar komt hun debuut EP uit!