O, Kutjes + Rob Schoenmakers (The Desmonds) - Simplon

O, Kutjes + Rob Schoenmakers (The Desmonds)

Simplon UP

Do 8 Juni 2017
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:30 uur Aanvang: 21:30 uur Deur: €3,- Genre: Po√ęzie / Pop
Links

Door omstandigheden gaan de optredens van Koude Kermis en Melvin Bonnet helaas niet door, zij worden vervangen door Rob Schoenmakers van The Desmonds.

O, Kutjes
De vibe die je van de O, Kutjes krijgt is een beetje anticlimaxerig. Doordat de girls in het Nederlands zingen kun je niet om de teksten heen en die gaan over kuttige dingen. Maar het komt heel droog over op de electropop-beat. Bij dit soort humor moeten we gelijk een beetje aan Brigitte Kaandorp denken omdat zij ook met van die weinig verhullende verhalen aan komt zetten (en omdat ze ook een vrouw is) maar ook aan Kakhiel. Wat verder opvalt is dat ze af en toe echt heel hoog zingen en niet al te veel instrumenten spelen EN er zijn outfits en pasjes! Die electropop-beat is dus heel catchy en dansbaar. Kijk vast voor danspasjes-inspiratie de clip. Jongens, dit wordt een showtje hoor!

Rob Schoenmakers (The Desmonds)
Last-minute vervanging komt vanavond van Rob Schoenmakers. Je kent hem als zanger van The Desmonds en vanavond speelt hij dan ook een speciale akoestische set met nummers van de band.