Not In This Lifetime - Simplon

Not In This Lifetime

+ Witness The Fall + Bad Attitude + Manu Armata

Do 27 Oktober 2016
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:30 uur Aanvang: 21:30 uur Deur: €3,- Genre: Hardcore
Links

Not In This Lifetime werd in 2014 gevormd nadat hardcoreband LIES! in de koelkast werd gezet. De muzikale route veranderde, maar de focus blijft hardcore. Not In This Lifetime zoekt een middenweg tussen de zware hardcore van bands als Rise and Fall/Tragedy en de melodieuze intense hardcore van Modern Life Is War/Verse/Have Heart.En als we toch aan het name droppen zijn dan mogen The Hope Conspiracy en From Ashes Rise zeker niet ontbreken. In 2015 kwam de demo uit en op 27 oktober presenteert Not In This Lifetime haar eerste full length ‘Vultures’ die op het Londense Mark My Words Records is uitgebracht.

De band Witness The Fall is opgericht in 2001 en staat garant voor metal battle-axe gitaarwerk, knallende bass en strakke drums met melancholische teksten. Deze ’90’s melodische metalcoreband uit Brabant staat garant voor een avond snoeihard gitaarwerk. Na hun succesvolle volledige albumrelease ‘Reflections’ zal deze band eind 2016 met nieuw werk op de proppen komen.

Bad Attitude is een uit de hand gelopen grap van Jurre die toch best wel neet is geworden op het moment. Zo veroverden ze Scandinavische, Belgische en Leeuwarder hartjes gedurende de laatste drie jaar en hebben ze onlangs een split 7″ uitgebracht met Pantah. Als je een potje old school hardcore mooi vindt moet je het maar even checken.

De hardcore formatie Manu Armatu uit Harlingen zal de laatste beetjes energie uit jullie persen en sluiten de avond af met hun weergaloze sound. De slogan ‘from the heart in your face’ laat werkelijk niets aan je verbeelding over!