MAYLEAF + Wasted Youth Club - Simplon

MAYLEAF + Wasted Youth Club

Za 3 Juni 2023
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €12,- Genre: Garage/Punk
Koop tickets
Links

Maak je klaar voor een deepdive in de martelgang die eerlijk naar jezelf zijn is, terwijl jij je hele leven bent klaargestoomd om dat precies niet te doen. MAYLEAF brengt rauwe, energieke fuzz grunge, en Wasted Youth Club vult dit perfect aan met hun fuzzy, chaotische liveshow, die bekend staat om het afbreken van de tent.

MAYLEAF is een grunge/rock band die zijn inspiratie haalt uit rauwe, vuige fuzz & 90’s tunes. Poppy sounds gecreëerd door laag grommende telecasters; tracks rechtstreeks uit de garage. De repetitieruimte is gedrenkt in inspiratie uit bands als Weezer, Drug Church, Bayside & King Gizzard & the Lizard Wizard. Het vijftal stond onder andere op Jera On Air en Baroeg Open Air, deden shows met Popronde en zijn op Spotify tienduizenden keren gestreamd. De band sloot 2022 mooi af met zijn debuutplaat Tough Luck, dat gepaard ging met een dikke release show in Hall of Fame in Tilburg.

Wasted Youth Club is een in Arnhem geboren driekoppige band. De party garage van Wasted Youth Club wordt geïnspireerd door de overlevingstocht van vier vrienden in hun quarter-life crisis en bands als Fidlar, Thee Oh Sees en Wine Lips. Een muzikale middelvinger naar de dagelijkse sleur, gemaakt door vier muzikanten die beter kunnen drinken dan hun instrument bespelen. Gevoed door zweet en bier creëert Wasted Youth Club live een explosie van energie die zowel het podium als de barrière tussen band en publiek zal slopen. Even geen gezeik van je 9-tot-5-baan of alles wat er misgaat in de wereld, maar samen een feestje bouwen!