Maurino - Simplon

Maurino

Vr 30 September 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €10,- Genre: Future Latin
Koop tickets
Links

Dansbaar, rauw en persoonlijk: Maurino heeft een unieke ‘Future Latin’ sound. Reggae drums, jazzy piano en een dikke baslijn; zelfs een sample van de hartslag van zijn pasgeboren dochter is verwerkt tot muziek, begeleid door zijn diephese stem en maatschappijkritische Spaanse teksten.

Maurino Alarcón zal voor altijd bekend staan als het brein achter Fiesta Macumba, het grootste Latinfeest van Nederland met een eigen tent op Lowlands. Daarnaast kent men hem ook als de frontman en singer-songwriter van de band TenTemPiés, waarmee hij voor hun allerlaatste show in een uitverkocht Paradiso stond. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging; hij is naar Portugal afgereisd om met toetsenist en producer Jori Collignon de studio in te duiken. Hongerig om zijn eigen verhaal kwijt te kunnen heeft Maurino met Jori een nieuwe sound ontwikkeld. Feller dan urban, wel even dansbaar.

“Muziek is mijn therapie”, en Maurino weet het hele publiek hierin mee te nemen. Geen concert zonder stagedive, niemand speelt met de energie van het publiek zoals hij. Ooit een moshpit zien ontstaan bij een Latinconcert? Met Maurino Alarcón op het podium is alles mogelijk!


Dit concert is vanwege de uitgestelde release van het debuutalbum van Maurino verplaatst naar 30 september 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.