Kenny B - Simplon

Kenny B

+ Ruben Annink

Vr 27 Oktober 2017
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €17,- Genre: Pop
uitverkocht
Links

Let op: Dit concert heeft al plaatsgevonden.

Wie heeft er niet van hem gehoord? De Surinaamse volksheld Kenny B, die in 2015 Nederland veroverde met zijn megahit ‘Parijs’. Een daverende 23 weken stond de single in de top 40 waarvan zeven weken op nummer 1. Zo groeide het nummer uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van dat jaar. Met meer dan 25 miljoen views op Youtube, ‘Parijs’ als meest gestreamde Nederlandstalige track op Spotify en internationale bekendheid kunnen we Kenny B nu zeker ook een Nederlandse volksheld noemen.

Na een gouden album en zeven keer platina op de single ‘Parijs’ volgde een flinke tour door Nederland, waarmee hij al eerder bij ons in Simplon stond. Nu is Kenny B druk bezig met een nieuwe single die dit voorjaar nog verwacht wordt en zal hij na de zomer met een nieuw album én najaarstour komen. Op 27 oktober komt hij weer terug naar ons podium om ons met zijn warme Surinaamse gezelligheid opnieuw heerlijk te laten swingen en meezingen!

Support wordt deze avond verzorgd door Ruben Annink. Hij wordt geïnspireerd door de grote Nederlandse zangers. Gecombineerd met een eigentijdse sound en een vleugje Urban vormt dit zijn kenmerkende geluid.

In 2015 stond hij in de finale van de beste singer-songwriter. Vervolgens was hij samen met Ali B te gast in DWDD. Het jaar daarop bracht hij weer een lied ten gehore in het befaamde TV programma.

In 2016 bracht Annink samen met rapper Jonna Fraser en DJ Monica Geuze de single ‘Nu of Nooit’ uit. Meerdere releases volgden en het was duidelijk dat Annink een wat modernere richting uit gaat. Dit is goed te horen op de single ‘Tijdmachine’ die hij afgelopen jaar uitbracht. Met een opkomende single en EP staat er genoeg op het programma! Wij willen dit natuurlijk live zien, horen en voelen.