The Overslept x JASONWATERFALLS - Simplon

The Overslept x JASONWATERFALLS

The Alliance Tour

Fr 16 December 2022
Location: Bovenzaal Open: 20:00 Start: 20:45 Ticket: €15,- Genre: Rock
Buy tickets
Links

Deze avond presenteren we een dubbele dosis poprock met twee bands van eigen bodem. Met The Alliance Tour bundelen JASONWATERFALLS en The Overslept hun krachten!

JASONWATERFALLS
Anders dan hun naam doet vermoeden, hebben deze Utrechtse rockers niks te maken met TLC’s hitje uit de jaren ‘90. Met hun Engelse sound geïnspireerde alternatieve rock ben je die vergelijking misschien ook wel snel vergeten. JASONWATERFALLS brengt namelijk harde riffs, synths, catchy popvocalen en live een bak aan energie! Hun debuut EP ‘PILLARS’ (2020) bezorgde de band niet alleen de eretitel 3FM Talent, maar ook een nominatie voor de Edison Pop Award 2021 in de categorie rock. Met de Popronde, twee eigen clubtours en meerdere internationale supports achter de rug is JASONWATERFALLS inmiddels een gevestigde naam in het Nederlandse rockcircuit.

The Overslept
Al twee keer eerder waren de heren van The Overslept te zien in Simplon en we ontvangen ze graag gewoon nog een keer! Met invloeden van Fall Out Boy, Panic! At The Disco en Paramore brengen ze energieke songs, waarbij de zware drum en gitaarpartijen worden uitgebalanceerd met frontman Sem’s catchy melodielijnen en een ‘pop-minded’ benadering van de muziek. The Overslept staat voor inclusiviteit en oprechtheid en is niet bang om gevoelige of serieuze thema’s aan het daglicht te stellen. Met hun single ‘Stolen Car’ (2017) kregen ze nationale bekendheid en groeide de band in sneltreinvaart.