Halloween Jungle Rites - Simplon

Halloween Jungle Rites

Voodoom + Bong-Ra (DJ-set) + Deformer (DJ-set) & more

Za 31 Oktober 2015
Waar: Grote zaal Open: 23:55 - 06:00 uur Aanvang: 23:55 uur Ticket: €12,50 Deur: €15,- Genre: Drum & Bass / Jungle Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Op zaterdag 31 oktober komen uit alle hoeken en gaten de freaks samen en wordt Simplon omgetoverd tot een waar Halloween walhalla! Een donkere, onheilspellende jungle vol dolende zielen met een drang naar het terugvinden van hun vertrouwde fysieke en mentale bestaansvorm.

Aan het hoofd van deze verzameling kwade medicijnmannen staat de duistere jungle-act Voodoom, bestaande uit Bong-Ra, Deformer en frontman Scapi Lox. Zij doen alles waar je deze heren van kent gecombineerd in een unieke live-act. Tevens doen Bong-Ra en Deformer later op de nacht ook nog een DJ-set in hun eigen kenmerkende stijl.

De Utrechtse dolende zielen van Sinister Souls zijn in Groningen zeker geen onbekenden en zullen zich op deze Halloween avond van hun meest duistere kant laten horen. De kenners weten dat het bij hen van drum&bass tot crossbreed en zelfs dubstep kan gaan. Het staat gegarandeerd vast dat hard en duister gaat zijn.

Geopend wordt er door Winchester, de DJ die als hij tot zombie getranfsformeerd werd nog steeds op een fixed gear fiets zou rondrijden en gepassioneerd hoofden af zou bijten. Tot die tijd zet hij een gevarieerde set neer van darkstep drum&bass tot zagende electro en alles daartussen, een betere opmaat voor de nacht krijg je niet!