Goldband - Simplon

Goldband

Try Out Tour

Wo 3 Juli 2024
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €31,- Genre: Pop / Electronic
uitverkocht
Links

Ze hebben eigenlijk geen introductie nodig, de populairste festivalact van de afgelopen jaren, winnaar van de Popprijs 2022, multi-platina verkopende artiest, maar bovenal de beste vrienden, Goldband. De karakteristiek Haagse popgroep bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen en veroverde sinds hun eerste releases in 2019 gestaag de harten van Nederlandse en Belgische fans. 

Met een uiteenlopend palet aan genres en een ijzersterke liveshow veroverden zij in zowel 2022 als 2023 alle grote podia, waaronder Lowlands, Rock Werchter, Pinkpop en Tomorrowland. Als bekroning van het live succes verkochten zij drie maal de AFAS Live en twee maal de Lotto Arena binnen enkele minuten uit. Hiermee heeft Goldband laten zien dat je volledig op eigen kracht je dromen waar kan maken, of je nou stukadoor, zolderkamer producer of toneelschool drop-out bent.

In aanloop naar hun shows in de Ziggo Dome en het Sportpaleis in het najaar van 2024 zal de Haagse band voor het eerst muziek van hun nieuwe album ‘Samen Tegen Elkaar’ ten gehore brengen. Met 10 exclusieve shows in grotendeels kleine zalen die de band vanwege hun stormachtige doorbraak na corona nog niet eerder hebben gespeeld. Hiermee wordt de try-out tour die naar Simplon komt tevens een unieke kans om Goldband in intieme setting te zien in.

Dit concert is volledig uitverkocht.