GEANNULEERD: Willy Tea Taylor - Simplon

GEANNULEERD: Willy Tea Taylor

+ Hans Hannemann

Zo 19 Juni 2016
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €8,- Deur: €9,- Genre: Folk / Pop
Links

GEANNULEERD
Helaas gaat het concert van Willy Tea Taylor vanavond niet door. We hebben net te horen gekregen dat de singer-songwriter door omstandigheden met het treinverkeer in Stockholm niet op tijd in Groningen kan zijn. Hierdoor is hij genoodzaakt om al zijn shows in Nederland te annuleren. We vinden het ontzettend vervelend, maar kunnen er niets aan veranderen.

Het is helaas niet mogelijk om op korte termijn een vervangende show te regelen. De gekochte kaarten zullen daarom zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Bezoekers die een kaartje hebben gekocht bij onze voorverkoopadressen kunnen hiervoor mailen naar pr@simplon.nl. Onze excuses voor het ongemak!

——–

Singer-songwriter Willy Tea Taylor is geboren en getogen in het kleine plaatsje Oakdale (Californië) en trots op zijn afkomst. Hij neemt zijn roots mee in de kenmerkende sound van zijn nummers. Het staat garant voor prachtige verhalen en interessante melodieën, waarbij je binnen no-time naar hem wilt blijven luisteren. 

In 2011 bracht Willy Tea Taylor zijn debuutalbum ‘4 Strings’ uit, een verwijzing naar de gitaar met vier snaren waarop hij speelt. Het leverde hem veel shows in de USA op en na een tijd touren bracht hij in 2015 het album ‘Knuckleball Prime’ uit. Een album met mix van country, folk en roots, waarmee hij een gouden formule in handen heeft. Liefhebbers van Ben Caplan kunnen hier zeker mee uit de voeten. In juni komt Taylor voor het eerst naar Groningen en we voorspellen alvast een prachtige zondagavond!

Support komt van de Groningse singer-songwriter Hans Hannemann. Zijn songs lijken uit vervlogen tijden te komen, maar leveren niets in op originaliteit. Met sterke teksten, een donker stemgeluid en pakkende melodieën klinkt het authentiek én toegankelijk. Momenteel legt hij de laatste hand aan zijn debuutalbum ‘Makin’ Up for Livin’ Easy’, waarvan onlangs de singles ‘Rodeo Clown’ en ‘Fair-Weather Friend’ verschenen.