De Likt - Simplon

De Likt

Do 11 November 2021
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €16,- Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

‘Futuristische funk sensatie uit Rotterdam speelt al jaren vakkundig en consequent alle zalen en festivals van Nederland plat’. Het zou zo maar een krantenkop kunnen zijn over De Likt. Ze komen terug naar G-town en frontman Jordy heeft zijn shiny rode broekje al ingepakt!

Deze sloopkogels zorgen zoals altijd voor een knallende show. Als je misschien het idee had dat ze rustiger zijn op het podium na de nekbreuk van Jordy heb je het mis. De beste man springt nog steeds vanaf metershoge balkons op het publiek en er is geen zaal waar hij niet gaat stagediven. In 2018 kwam het tweede album genaamd ‘De Derde’ uit, waarmee ze een vaste waarde zijn geworden binnen het Nederlandse live circuit. In aanloop naar de release van hun derde album ‘Ctrl-Alt-Delikt’ gaat De Likt het land door en laten zij vast wat nieuwe tracks horen!


Dit concert gaat door op 75% van de normale capaciteit, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst naar 11 november 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.