De Likt - Simplon

De Likt

Th 11 November 2021
Location: Grote zaal Open: 20:00 Start: 20:45 Ticket: €16,- Genre: Hiphop
sold out
Links

‘Futuristische funk sensatie uit Rotterdam speelt al jaren vakkundig en consequent alle zalen en festivals van Nederland plat’. Het zou zo maar een krantenkop kunnen zijn over De Likt. Ze komen terug naar G-town en frontman Jordy heeft zijn shiny rode broekje al ingepakt!

Deze sloopkogels zorgen zoals altijd voor een knallende show. Als je misschien het idee had dat ze rustiger zijn op het podium na de nekbreuk van Jordy heb je het mis. De beste man springt nog steeds vanaf metershoge balkons op het publiek en er is geen zaal waar hij niet gaat stagediven. In 2018 kwam het tweede album genaamd ‘De Derde’ uit, waarmee ze een vaste waarde zijn geworden binnen het Nederlandse live circuit. In aanloop naar de release van hun derde album ‘Ctrl-Alt-Delikt’ gaat De Likt het land door en laten zij vast wat nieuwe tracks horen!

In het voorprogramma staat The Jerry Hormone Ego Trip. Door de combinatie van de behalende, Nederlandstalige teksten die altijd een tikkie schuren en de aanstekelijke rock ‘n’ roll is The Jerry Hormone Ego Trip zowel een band waar aandachtig naar geluisterd als op gedanst kan worden. Een erg geschikte band om het publiek op te warmen voor De Likt!


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst naar 11 november 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.