Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Thomas Smith + Wilko Terwijn & more

We 13 February 2019
Location: Grote zaal
Open: 19:45 - 23:00
Start: 20:30
Presale: € 12,50
Doorsale: € 12,50
Genre: Comedy

Presale information: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Buy tickets
Links

Na een uitverkochte editie is de Comedy Night in februari weer terug! Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen! Deze keer bestaat de line-up uit Thomas Smith, Wilko Terwijn, Bart Melief en Felix Heezemans.

Thomas Smith
Thomas Smith is een stand-up comedian “pur sang” met Britse roots, vooral actief in Vlaanderen en Nederland. Hij is een comedian die de flow van de pure Engelse stand-up comedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Verwacht een show vol observatie, improvisatie, knipoog, waarheid en glijmiddel.

Wilko Terwijn
Deze rasechte Amsterdammer is een van de eerste stand up comedians van Nederland. Wilko is hard, soms grof maar vooral hilarisch. De afgelopen jaren was Wilko te zien in verschillende televisie programma’s en werden zijn comedyshows uitgezonden op Veronica. Momenteel is hij te zien op RTL 4 in de Grote Improvisatie Show. Verder is deze topper de oprichter van Badaboom.TV en zal hij tijdens deze Comedy Night de avond aan elkaar praten als MC!

Bart Melief
Bart Melief (1982) is comedian/cabaretier, presentator en tekstschrijver. Hij speelde op diverse festivals in binnen- en buitenland en hoort sinds begin 2015 bij de harde kern van Comedy Café Amsterdam. Bart is gespecialiseerd in scherpe humor over actuele en maatschappelijke onderwerpen.

Felix Heezemans
Bejaarden, hipster-eten of stadswachten: sommige mensen worden er alleen maar chagrijnig van, maar Heezemans wordt er chagrijnig van én schrijft er vervolgens 10 goede grappen over. Bereid je dus maar goed voor om dubbel te liggen om de absurdistische gedachten van deze verrukkelijke knorrepot.

Extra informatie:
Kortingsticket voor studenten alleen verkrijgbaar in de voorverkoop en op vertoon van studentenpas aan de deur.