The Brahms + Son Mieux - Simplon

The Brahms + Son Mieux

Vr 18 Mei 2018
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €13,50 Deur: €13,50 Genre: Indie Pop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Koop tickets
Links

Melodieuze en pakkende indie pop. Dan hebben we het natuurlijk over The Brahms. In 2017 start een nieuw tijdperk voor deze vierkoppige formatie. Het geluid van de band wordt grootser en overweldigend. Bij de single ‘Sleep’ verlies je geen moment je aandacht, dit nummer zouden ze zo in FIFA kunnen pompen. Deze nieuwe sound is ontstaan door de samenwerking met de Londense producer Larry Hibbitt (Nothing But Thieves, Sundara Karma, Bloxx) en we kunnen dus een debuutalbum verwachten.

The Brahms is zo’n band die prijzen binnenhaalt. Doordat ze binnen twee jaar twee kwalitatief hoogstaande EP’s uitbrachten sleepten ze meerdere awards binnen waaronder de 3FM Award Best Alternative, Sena Performers PopNL Award en de Utrecht Popprijs. De bokalen glimmen in de oefenruimte. Met het nieuwe materiaal wordt deze show er één om niet te vergeten.

Vreugde, plezier, pijn, angsten en misschien een verdwaald liefdesverhaal. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Gewelddadig tokkelend op zijn gitaren, bijgestaan door zijn naaste vrienden (op een bont palet aan instrumenten). Son Mieux is Camiel Meiresonne, ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces. Nu volwassen en klaar om de wereld een kijkje te geven in die van hem.

Son Mieux kwam echt in een stroomversnelling terecht het eerste half jaar. Bij DWDD liet hij zien waarom hij zo succesvol is. Een rasartiest pur sang. Recent kwam de single ‘Hiding’ uit, een hele interessante productie. Ruigere geluiden worden gecombineerd met een popsong in geheel eigen stijl. Samen met The Brahms is dit een belachelijk goede dubbelshow.