Bassface XXVI - Simplon

Bassface XXVI

Philth + Waeys & more

Za 26 September 2020
Waar: Bovenzaal
Open: 23:59 - 05:00 uur
Aanvang: 23:59 uur
VVK: € 10,-
DVK: € 12,-
Genre: Bass
Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Een album van 25 tracks uitbrengen waar je stuk voor stuk u tegen zegt op Dispatch Recordings; meer dan dat hoef je niet te doen om een set van twee uur te verdienen op Bassface! Onlangs releasde Philth zijn ‘Moments in Time’ album. Verdeeld over twee vinyl releases staan er 25 tracks op die shiften van soulvolle jungle en piano riffjes naar harde breakbeats en techy rollers. Twee uur lang zullen we met z’n allen kunnen genieten van een reis door alle subgenres die de wereld van drum&bass te bieden heeft, en dat uiteraard allemaal van de bovenste plank. Met meer dan tien jaar aan producties over meerdere grote labels in de scene, zal dit een set worden gevuld met classics en bangers.

Support komt deze editie niet van de minste: we hebben een van de Nederlandse diepe drum&bass protegés naar Simplon weten te halen. We hebben het uiteraard over niemand minder dan Waeys! Met een onlangs gereleasde EP op Overview zette hij zichzelf op de internationale kaart. De combinatie van diepe basslines en strakke breaks viel bij menig drum&bass liefhebber goed in de smaak. Daarnaast mag een enkele foghorn of een halftime tune (bijvoorbeeld met bij Bassface bekende Dayle) ook niet ontbreken in zijn repertoire, deze jongen past perfect bij Bassface.

Daarnaast zijn ook de heren van Bassface uiteraard weer aanwezig. We zullen alle genres binnen de crew weer gaan verdelen over de avond. Trap, dubstep, hiphop en natuurlijk ons geliefde drum&bass, je weet nooit wat je gaat horen maar je weet wel dat het goed wordt!

LINE-UP
Philth [UK]
Waeys [NL]
Bassface Crew

18+


Dit is een verplaatst evenement vanwege het coronavirus. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.