Back To The Vroeger (NYE) - Simplon

Back To The Vroeger (NYE)

RocknRolla Soundsystem + BVMLH

Do 31 December 2015
Waar: Hele pand Open: 23:59 - 08:00 uur Aanvang: 01:00 uur Ticket: €18,50 Deur: €25,- Genre: Edits / Beats Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

De lijst met goede voornemens wordt ieder jaar langer. Minder drinken, stoppen met roken, meer sporten, buikje wegwerken, gezonder eten of vaker de fiets pakken. Vroeger hadden we dat gedoe allemaal niet. We werden wakker en het enige dat ons bezig hield was het beleg op ons brood en of we achter de Nintendo mochten. Vroeger waren we zorgeloos, een heerlijke tijd waarin alles kon en alles mocht. Superhelden waren dierbare vrienden en allemaal (ja geef maar toe) hadden we meerdere Saved By The Bell en Beverly Hills crushes. The Fresh Prince kwam nog dagelijks op tv en Jeff Alberts had nog een succesvol reclamebureau. De dames deden nog massaal aan streetdance en de jongens van toen zijn dankzij het voetballen op straat echte kerels geworden.

Komende NYE nemen we jullie terug naar deze tijd, het gevoel van vroeger en dat gevoel van zorgeloosheid herbeleven. Jezelf even weer kunnen en mogen verliezen voordat je aan de lange lijdensweg van goede voornemens begint. Een nacht vol heerlijke muziek, flinke beats en fijne bezienswaardigheden. Begin het nieuwe jaar met een terugblik naar de mooiste tijd uit je leven.

AREA 1
RocknRolla Soundsystem is terug! De liefste badboys van Groningen keren weer terug in het warme nest. De mannen kennende zal er van het warme nest weinig meer overblijven. Met hun welbekende ‘funk you mentaliteit’ hebben ze menig nest volledig op z’n kop gezet en dat zou deze NYE editie niet veel anders zijn. Op de vraag welk genre draaien jullie?, kregen we het antwoord: “We doen niet aan genres, we onderscheiden alleen briljante muziek van kut muziek en het ligt aan onze bui wat we meer draaien”. Met deze mannen gaat het dus alle kanten op, maar je kunt er gif op innemen dat je onderworpen wordt aan een flinke lading groove, funk, soul en de beste Rock ‘n Rolla edits!

AREA 2
BVMLH aka Blijf Van Mijn Live House, “five bad boys with the power to rock you!” Dames en vooral ook heren, zet jezelf schrap voor een mix van het lekkerste dat Groningen te bieden heeft op het gebied van diepste dieptepunten en hoogste hoogtepunten! Het meest besproken DJ collectief van het Noorden is terug en hoe! Gewapend met een vol arsenaal aan de beste 90’s klappers, bass-bangers, klassieke classics en zero hero hits komen ze de kleine zaal volledig op zijn kop zetten. Stil staan met een baco tegen de muur is hier gewoon geen optie. De BVMLH jongens hebben een zwaar aanstekelijk energie level waarmee ze je volledig meenemen diep de ochtend in. Laat de champagne maar vloeien!

AREA 3
We zeggen hier niet te veel over, maar drie dingen zijn aanwezig: Guilty Pleasure Karaokebar (incl Joost de Host), Superhero Photobooth, het ‘Fuck goede voornemens hier mag je lekker roken-rookhok’.