Aafke Romeijn - Simplon

Aafke Romeijn

Fr 5 November 2021
Location: Bovenzaal Open: 20:00 Start: 20:45 Ticket: €11,- Genre: Pop
Buy tickets
Links

De zogenoemde ongekroonde koningin van de Nederlandstalige electropop; de Utrechtse Aafke Romeijn is een zangeres, muzikant, songschrijver en desalniettemin een befaamde Twitter-persoonlijkheid. Haar muziek is vergelijkbaar met een elektronische melting-pot van artiesten als Spinvis en Peaches.

Aafke is al jaren bezig met muziek en literatuur, haar bekendste track is de funky-hipster-hit uit 2016 ‘Alles Went’ met Sef. Binnenkort komt ze met haar vijfde album ‘Godzilla’, haar meest persoonlijke album tot nu toe. In een tijd waarin veel stilstaat kon ze simpelweg niet anders dan reflecteren op een periode van vallen en opkrabbelen. Muzikaal gezien gaf het afgelopen jaar ruimte tot nadenken en het ontwikkelen van een vernieuwende sound, zoals te horen is op haar nieuwste single ‘Zelf’. Op 5 november komt Aafke Romeijn bewapend met haar unieke muzikale inventaris naar de bovenzaal van Simplon voor een gezellig en eigenaardig optreden.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 4 december 2020 naar 11 april 2021 en is nu verplaatst naar 5 november 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.