Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Martijn Crins + Wouter Monden & more

Wo 14 December 2022
Waar: Grote zaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €13,50 Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Wil je een avond genieten van een flinke dosis humor? Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat! De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Deze keer bestaat de line-up uit Martijn Crins, Wouter Monden, Bas Birker en Vincent Geers.

Martijn Crins
Martijn Crins (1984) wordt geboren in Leveroy, Limburg. Een duizend koppen tellend dorp tegen de Brabantse en Belgische grens. Kunst en cultuur zijn er in geen velden of wegen te bekennen, voetbalkantines en cafés zijn er de toevluchtsoorden. Eigenhandig moet hij zich een weg banen naar de beschaving. Via de met pijn en moeite voltooide mavo wordt hij aangenomen op de Academie voor Drama in Eindhoven. Hier wordt het podiumbeest in hem ontketent. Dit realiseerde in het winnen van het Cameretten festival van 2009. Momenteel is Martijn ook een van de vaste comedians van Club Haug Rotterdam 

Wouter Monden
Wouter zijn stijl is toegankelijk maar scherp met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was  ook de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach. Wouter is gewoon een multi-talent en daarom zien wij hem ook graag op onze Comedytunes Comedynights.  Verder is Wouter ook oprichter van de Elektrapodcast waar cabaretiers praten over hun slechtste  optredens uit hun carrière.

Bas Birker
Bas is vaak een van de vaste headliners  op de Comedytunes Comedynight.  Deze geboren Brabander wonend in Antwerpen windt elke zaal om zijn vinger.  Bas heeft overal gespeeld van de kermis in Boxtel tot aan Lowlands, Rockwerchter en het Sportpaleis van Antwerpen. Het maakt ook niet uit, overal waar Bas komt gaat de zaal plat.

Vincent Geers
Vincent Geers is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Dit heeft vaak open doekjes tot gevolg. Geen wonder dat Vincent Geers met zijn comedy show vaak te zien is in een show van Comedytunes.