StudioT Awards - Simplon

StudioT Awards

Vr 8 November 2024
Waar: Grote zaal Open: 19:00 uur Aanvang: 19:30 uur Ticket: €5,- Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Ben jij klaar voor een avond vol muziek, liveshows en geweldige vibes? Kom dan naar de eerste editie van onze StudioT Awards! Op 8 november 2024 om 19:00 uur verandert Simplon in een hotspot waar we de supertalenten van onze jongeren vieren. Het wordt een onvergetelijke show vol optredens, awards en verrassingen.

Jong Talent in de Spotlights
Deze allereerste editie van de StudioT Awards is dé plek waar onze jonge muzikanten stralen. Ze hebben de afgelopen twee jaar keihard gewerkt aan hun skills en nu is het tijd om dat te laten zien! Onze artiesten brengen eigen nummers en favoriete covers op het podium en zullen gaan strijden voor één van de vele categorieën die staan te wachten op een winnaar.  Het wordt een avond om nooit te vergeten!

Vette Prijzen en Meer
Tijdens de StudioT Awards geven we prijzen weg in allerlei coole categorieën, zoals Artist Of The Year, Best Collab, King of Ping Pong en nog véél meer. Er wordt ook een winnaar uitgekozen voor de beste show van de avond; Best Live Act. De winnaars worden gekozen door jullie, samen met onze artistieke begeleiders bij StudioT. Wie is jouw favoriet? Kom checken en stem mee!

Onze Jury en Speciale Gast
Onze jury voor deze eerste editie bestaat uit:

Rudy ‘Fully’ Rivas, (Producer/Engineer)
Riley ‘Mongoose’ Tyrone, (Rapper/Consultant)
Jaelle ‘Jaycisco’ Hupkes, (Rapper/Gastheer)
Bryan ‘Blaz’ Rosa, (Producer/Songwriter)

We hebben ook een speciale gast! Niemand minder dan Jurr, een welbekende artiest en ondernemer uit de regio, komt langs om hun verhalen en tips met jullie te delen. Mis het niet!

Kom erbij!
Iedereen is welkom op de StudioT Awards. Haal je tickets via Simplon of bij de receptie van StudioT. De eventuele opbrengst gaat naar toekomstige coole projecten en activiteiten van StudioT, zodat we nog meer jong talent kunnen ondersteunen.

Over StudioT
StudioT is een cultureel jongerencentrum (inloopatelier) in Groningen waar jongeren hun muzikale dromen kunnen waarmaken. Alle deelnemers kunnen met onze artistieke begeleiders sparren en werken aan elk onderwerp die gaat over het maken van muziek. Van zanglessen en studiotijd, workshops tot repetities en optredens; bij StudioT kun je groeien als muzikant én als persoon. Nieuwsgierig geworden? Volg ons op Instagram en TikTok! (@StudioT050)