Zorita - Simplon

Zorita

+ support

Sa 17 March 2018
Location: Kleine zaal
Open: 20:00 - 23:00
Start: 21:00
Presale: € 8,-
Doorsale: € 10,-
Genre: Pop / Folk
Buy tickets
Links

Onlangs verscheen de nieuwe single ‘Aphrodite’, een voorbode op het nieuwe album van Zorita dat begin december verschijnt. De achtkoppige formatie uit ‘Damsko’ komt hier hun eigenzinnige derde plaat presenteren! Op dit nieuwe album wordt de kenmerkende akoestische sound aangevuld met beats, psychedelische synths en strakke riffs. De muziek is een mengeling van Pop, Zuid -Amerikaanse, Mediterrane en Folk invloeden. Accordeon, trompetten en viool zijn ook terug te horen in de muziek.

Misschien herken je ze nog wel van de Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona. ESPN gebruikte namelijk Zorita’s nummer ‘The Clyster Of The World’ voor hun promotie van ‘El Classico’! Begin december staan zij aan de aftrap van de Aphrodite Tour. De tour in het vaandel van het nieuwe album is een mooie toevoeging op de oplopende erelijst van de band, bekerwedstrijden op Lowlands, Oerol en Zwarte Cross gingen er al aan vooraf.

Deze show is verplaatst van 22 december naar 17 maart. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Kun je niet op de nieuwe datum? Het is mogelijk om de tickets te retourneren, stuur hiervoor een mailtje naar tickets@simplon.nl