UP Allstars – Simplon

UP Allstars

Rhinorino + Mindreaders + Money & The Man & more

Do 31 Augustus 2017
Waar: Grote zaal
Open: 20:00 - 00:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
DVK: € 5,-
Genre: Pop / Rock
Links

Inmiddels is Up Allstars een bekend concept in Simplon. We vragen een aantal vette bands van het afgelopen seizoen om nog eens te komen spelen en huw show dunnetjes over te doen. Maar dan dik. Dik overdoen. Deze show is dan namelijk in de grote zaal in plaats van de bovenzaal.

Dit zijn de bands die komen spelen. Houd je vast!

Rhinorino
Deze niet Groningse maar Utrechtse band omschrijft zichzelf als ‘sexy stoner Rock ‘n Roll’. Dit komt misschien een beetje doordat ze een Susie Q op drums hebben. Soms mag je stoner rock ook echt wel sexy noemen want ja, dat klinkt gewoon altijd lekker. We’re bringing sexy back….Yeah.

Mindreaders
Als feesten is wat er in jouw mind omgaat dan weten Mindreaders dat goed te lezen. En ze weten er ook wel raad mee. It’s all about that funky groove en een beetje soul. Een heel muzikaal ska-la dus (see what I did there).

Money & The Man
We zijn bij Up ook niet bang om het talent uit Zwollywood te halen want zo zijn we gewoon. Het kleverige gitaarwerk is als zoete honing boven op je honingkoekje die je vervolgens in je bier wilt dippen en wordt hier het begrip garageblues eens even in een breder spectrum benaderd. Voor wie de lijdensweg van de blues een nieuwe dimensie wil geven is Money & the Man een naam die niet op je verlanglijstje mag ontbreken.

The New Poor
Niet alles hoeft knalhard daarom ook een beetje dit. Deze romantisch-realistische troubadours spelen op straten en pleinen, op boten, in kroegen en overal waar er een glas vieux te krijgen is. Oei, nog wel even vieux inslaan dus.

Harm’s Fork
Dit is echt een leuke toevoeging voor deze avond (ja voor welke avond eigenlijk niet?). Bezielde, psychedelische en soulvolle organ gospel, die een boodschap van hoop uitdraagt. Ga dat voelen jongens! Klinkt vies, sorry. Handjes thuis.