Sarah-Jane - Simplon

Sarah-Jane

+ support

Za 9 December 2017
Waar: Kleine zaal
Open: 20:00 - 23:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
VVK: € 10,-
DVK: € 11,-
Genre: Soul

Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Koop tickets
Links

Muziek is vanaf het moment dat zij kon praten haar roeping. Waar Sarah-Jane haar muzikale reis startte als gevestigde achtergrondzangeres van o.a. Sabrina Starke en Glennis Grace, profileert zij zich nu als veel belovende soloartiest met een passie die elke dag blijft groeien. In september komt de zangeres met haar debuut EP ‘Black Magic’, waarmee zij in november van start gaat met haar eigen clubtour.

Met haar dynamische stijl, opvallende persoonlijkheid en soulvolle stem vormde Sarah-Jane haar eigen muziek tot een ‘one-of-a-kind’ sound. Een symfonie van melodische schoonheid, die niet alleen voor entertainment zorgt, maar ook de ziel wakker schudt. Naast een berg aan ervaringen als achtergrondzangeres, is haar solocarrière ondertussen ook rijk aan vele hoogtepunten. Zo heeft Sarah-Jane twee op elkaar volgende edities opgetreden op het wereldberoemde North Sea Jazz Festival en was zij een aantal keer live te zien op nationale televisie. Daarnaast heeft de zangeres o.a. de Amsterdamse Popprijs 2015 in ontvangst mogen nemen en is zij in 2016 genomineerd voor twee NPO Radio 6 Soul & Jazz Awards. Een talent om goed in de gaten te houden!

Deze show is verplaatst van 17 november naar 9 december. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Kun je niet op de nieuwe datum? Het is mogelijk om de tickets te retourneren, stuur hiervoor een mailtje naar tickets@simplon.nl