Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/www/wp//../..) is not within the allowed path(s): (/sites/simplon.nl/www/:/sites/simplon.nl/subdomains/:/sites/simplon.nl/private/:/sites/simplon.nl/logs/:/sites/simplon.nl/backups/:/sites/simplon.nl/lib/php_include/cacert.pem:/sites/simplon.nl/tmp/:/tmp/) in /www/wp/wp-includes/theme.php on line 475 Listener - Simplon

Listener

+ support

Mo 12 November 2018
Location: Kleine zaal
Open: 20:00 - 23:00
Start: 20:30
Presale: € 11,-
Doorsale: € 11,-
Genre: Rock

Presale information: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Buy tickets
Links

Met een combinatie van spoken word en een harde rocksound komt Listener naar Groningen! “Talk music”, dat is hoe de band zelf hun muziek beschrijft. Listener bestaat uit een groep van beste vrienden die alles samen hebben meegemaakt en waarbij muziek altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Ze zijn in staat om je met hun muziek het gevoel te geven dat ze je door en door kennen. Ook weten ze de juiste balans te vinden tussen woorden en sound waarin hun diepste emoties, grootste angsten en lastigste challenges vakkundig zijn verwoord. Wanneer je een album van Listener opzet voelt en klinkt elk nummer als een oude vriend.

In 2002 begon Listener als solo act, over de jaren is het gegroeid tot een volwaardige rock ‘n’ roll band. Zo hebben ze over de hele wereld getourd. Deze zomer is de band ook te bewonderen bij Welcome To The Village. Verwacht provocerende teksten, muziek dat je gedachten bezighoudt en woorden die je hart in hun greep houden.