Jack And The Weatherman – Simplon

Jack And The Weatherman

+ Tim Tells

Za 21 Oktober 2017
Waar: Kleine zaal
Open: 20:00 - 23:00 uur
Aanvang: 21:00 uur
VVK: € 11,-

Genre: Pop / Folk

Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

Met beide benen stevig op de grond schrijven Berry Krikken en Sebastiaan Weerman, beter bekend als Jack And The Weatherman, heerlijke folk/pop nummers waarmee ze de positieve kant van het leven uitlichten. Opererend vanuit Haarlem halen de twee inspiratie uit onder andere The Lumineers, Jason Mraz en Simon and Garfunkel. Samen zingen ze in prachtige harmonie met een bruisende energie en worden ze sinds dit jaar live aangevuld door drummer Remco de Man.

De prachtige nummers die Jack & The Weatherman schrijven zijn niet onopgemerkt gebleven bij het publiek. Vanuit de hele wereld ontvangen ze berichten, reacties en emails van fans die zich verbonden voelen met de muziek die zij schrijven. De nummers van hun verschillende EP’s zijn samen via Spotify al meer dan 13 miljoen keer beluisterd. Hun nieuwe zomerse single ‘Till The Sun Comes Up’ is een regelrechte hit en werd in twee maanden al bijna 350.000 keer gestreamd.

Naast een volle festival tour in Nederland doen ze deze zomer ook verschillende festivals in onder andere Frankrijk, Finland, Spanje en Duitsland aan. Tussendoor vinden de mannen tijd om de studio in te duiken en beloven ze ons in de komende tijd veel nieuwe muziek te brengen. Na de Melkweg en twee keer poppodium Patronaat in Haarlem uitverkocht te hebben is het dit najaar tijd voor de eerste officiële clubtour door Nederland, waarmee ze op 21 oktober bij ons in de kleine zaal staan.

Support komt deze avond van de roodharige West-fries Tim Tells. Als singer-songwriter maakt hij eigengereide en hitgevoelige liedjes. In het najaar van 2013 stond hij in een uitverkocht Podium Asteriks, als voorprogramma van naamgenoot Knol. Tussen de optredens door schrijft hij rustig aan nieuwe liederen. Tim neemt de luisteraar mee in verhalen die hij opdoet in zijn leven. Deze verhalen verpakt hij in liedjes die doen denken aan die van Jason Mraz, Matt Corby en Passenger. Een speciale toevoeging aan deze bijzondere avond.