Basscode – Simplon

Basscode

AniMe + Aggressive + Cryogenic & more

Za 2 September 2017
Waar: Grote zaal
Open: 23:30 - 06:00 uur
Aanvang: 23:30 uur
VVK: € 15,-
DVK: € 18,-
Genre: Hardcore
Leeftijd: 18+

Voorverkoopinfo: Early Birds verkrijgbaar voor €13,-
Koop tickets
Links

Na de knallende samenwerking met Lunatic’s Hell’s Basement is het tijd voor Tryfecta Events om zelf weer uit te pakken met Basscode en hoe! We gaan van hard(core) naar harder en van snel naar nog veel sneller!

ANIME (IT)
De headliner is niemand minder dan AniMe, de dame afkomstig uit Italië die we allemaal wel kennen van nummers als Hardcore Machine, A-Bomb en Detonate. Ze staat normaal op de grootste feesten en festival zoals Dominator, Masters of Hardcore, Defqon 1 maar voor deze avond halen we haar naar Groningen toe!

AGGRESSIVE
De volgende DJ was de headliner op de eerste editie van Basscode en wij vinden dat het hoog tijd is dat hij weer terug komt; Aggressive. Hij is man die altijd met een grote glimlach achter de draaitafels staat en is met zijn energieke optredens en uptempo beats onmisbaar voor deze line up!

CRYOGENIC
Hij is relatief nieuw in de scene maar het is de afgelopen twee jaar snel gegaan met Cryogenic. Na boekingen als Decibel, Footworxx, The Continent en Pandemonium en releases op Partyraiser Records, D.N.A. Records en Footworxx Records, hebben we allemaal wel zijn tracks als Oh Leash, Victimized en natuurlijk Underground Madness op de dansvloer voorbij horen komen.

PARA ITALIA
AniMe is niet de enige Italiaan in de line-up voor 2 september, we hebben voor jullie ook Para Italia! Met zijn eigen Para Italia stijl gaat hij al een tijdje mee in de scene en met optredens onder z’n riem op Q-Base, Hardshock en Ground Zero heeft hij verder eigenlijk geen introductie nodig!

DEVIATE VS J-LINES
Natuurlijk hebben we ook een aantal artiesten uit de local scene uitgenodigd en dat zijn deze keer Deviate en J-Lines! Ze hebben onder andere afgelopen voorjaar samen Drumcage en het Play! Festival op de kop gezet en samen hebben ze al ruim 30 jaar draai-ervaring.

CONTEST WINNAAR
Zou jij de avond met namen als AniMe, Aggressive, Cryogenic en Para Italia willen openen? Dat kan! Voor deze editie van Basscode gaan wij voor het eerst ook een DJ contest doen. Stuur uiterlijk 6 augustus je mix naar de Tryfecta Events pagina op Facebook, hieruit zullen zij de 10 beste mixen selecteren en plaatsen op hun YouTube kanaal. Degene met de meeste plays mag de avond openen. Verdere informatie over de contest is te vinden op de pagina. Succes!