Seewolf (geannuleerd) - Simplon

Hit The North Café
Seewolf (geannuleerd)

Do 25 Maart 2021
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €5,- Genre: Indie
uitverkocht
Links

Door de aanhoudende corona maatregelen hebben we in overleg met Seewolf besloten om het concert te annuleren. Belangrijkste reden hiervoor is dat we niet weer willen verplaatsen naar een datum waarvan de vraag is of het dan wel door kan gaan.

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers krijgen hierover per e-mail bericht en/of kunnen hiervoor hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl


Sta je net op het punt nationaal door te breken, schopt het coronavirus roet in je eten! Dat betekent niet dat ‘the class of 2020’ van Hit the North bij de pakken neer gaat zitten. Integendeel, er moet volop gespeeld worden en daarom presenteert Simplon dit najaar maar liefst vier keer het Hit The North Café. 

Op deze slot-editie van het Hit The North Café nemen we je mee naar de Oudebildtdijk in Friesland, waar ‘s nachts het licht van de vuurtoren over het land strijkt. Dit is het decor waarin Seewolf hun prachtige psychedelische indierock liedjes schrijven en analoog opnemen met een jaren zeventig tapemachine uit San Francisco. Onder andere muziek van Neil Young en Creedence Clearwater Revival liep door de sporen van het apparaat. Niet de minste voorgangers dus.

Over Hit the North
Hit the North is een unieke samenwerking tussen festivals, popinstellingen, venues en educatieve instellingen uit de Noordelijke provincies van Nederland en ontwikkeld om professionele talentontwikkeling in Groningen, Friesland en Drenthe te stimuleren. Gedurende een periode van een jaar krijgen de geselecteerde acts kennis, faciliteiten en een netwerk aangeboden. Met als doel het kickstarten van een professionele muzikale carrière.  

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.